Grau de Relacions Laborals

240 crèdits - Facultat de Dret

  Si no trobau la informació completa del curs que feu, consulteu el pla d'estudis Grau de Relacions Laborals a extingir.
Durada 4 anys / 240 crèdits
Places
50 places per a l'any acadèmic 2023-24
Modalitat

Semipresencial

Preus
Preu públic per crèdit: 13,40 ¤, 30,05 ¤, 65,06 ¤, 90,15 ¤ per a la 1a, 2a, 3a i 4a matrícula respectivament. (*)
Cost total del primer curs de primera matrícula: 845,19 ¤ (*) (**)

(*) Preus de l'any acadèmic 2023-24
(**) Cost total del primer curs de primera matrícula, amb taxes incloses, per a membres de la Unió Europea més joves de 28 anys i sense cap condició especial

Aquesta titulació facilita a l'estudiant l'adquisició de coneixements vinculats al món de la feina (a les relacions laborals) des d'una perspectiva eminentment jurídica (fonaments de Dret i Dret del treball i de la Seguretat Social) però també econòmica, psicològica i sociològica.

Els graduats en Relacions Laborals que s'inscriguin com a col·legiats exercents a l'Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials podran assessorar i representar els seus clients en jutjats i tribunals laborals i posar demandes i recursos. També estaran plenament capacitats per prendre decisions des d'un coneixement pluridisciplinari del factor treball en empreses, administracions públiques i altres tipus d'organitzacions, com sindicats o patronals, tant des de la perspectiva de gestió de personal com des de la que atén les diferents opcions de política econòmica i social.

Aquesta titulació també està enfocada als graduats o estudiants que estiguin a punt de graduar-se en Dret. Existeix i s'aplica una taula de reconeixements des del grau de Dret al grau de Relacions Laborals que constitueix una possibilitat àgil per als graduats en Dret que vulguin especialitzar-se en Dret del Treball i de la Seguretat Social.

El grau de Relacions Laborals és semipresencial i s'imparteix d’horabaixa. Hi ha cinc assignatures per semestre i deu hores de classe presencial setmanals. L'estudiant ha d'invertir cada semestre a estudiar pel seu compte les cinc assignatures, guiat pels professors a l'Aula digital, fins a quaranta hores cada setmana. Si l'estudiant treballa o té responsabilitats familiars, l'adequat és que es matriculi a temps parcial.

 Descarrega la informació de l'estudi

 
 

Ciències Socials i Jurídiques

Comparteix aquest grau amb els teus amics:

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb la secretaria Gaspar Melchor de Jovellanos