Grau de Turisme

240 crèdits - Facultat de Turisme

Durada 4 anys / 240 crèdits
Places
30 places per a l'any acadèmic 2023-24
Modalitat Presencial
Preus
Preu públic per crèdit: 13,40 ¤, 30,05 ¤, 65,06 ¤, 90,15 ¤ per a la 1a, 2a, 3a i 4a matrícula respectivament. (*)
Cost total del primer curs de primera matrícula: 845,19 ¤ (*) (**)

(*) Preus de l'any acadèmic 2023-24
(**) Cost total del primer curs de primera matrícula, amb taxes incloses, per a membres de la Unió Europea més joves de 28 anys i sense cap condició especial

El grau de Turisme té com a objectiu proporcionar a l’alumne formació específica del sector econòmic més important de les Illes Balears: el sector turístic.

  • La titulació la imparteixen a la Seu de Menorca en part professors locals i en part professors de Palma. Els alumnes de Menorca reben les classes a les aules de la Seu d'Alaior, amb el professor a l'aula si és local i amb l'aula connectada per videoconferència si el professor és de Palma. A més, els professors de Palma es desplacen a la Seu universitària de Menorca quatre vegades cada semestre (per impartir-hi quatre seminaris de tres hores, gairebé una quarta part de les hores lectives d'una assignatura de sis ECTS).
  • Les classes per videoconferència es desenvolupen des de les aules de Palma especialment equipades per a la videoconferència síncrona i bidireccional, connectades amb les aules de Menorca amb una gran amplada de banda, cosa que proporciona una alta qualitat d'imatge i de so. Aquesta tecnologia permet que els alumnes d'Alaior participin a la classe i es comuniquin tant amb el professor com amb els companys de Palma.
  • La Facultat de Turisme desenvolupa la titulació a Menorca amb el suport del projecte Campus Extens, amb una trajectòria d'èxit de més de 20 anys en què ha portat diverses titulacions de la UIB a les seus de Menorca i d'Eivissa i Formentera (Ciències Empresarials, Administració d'Empreses, Dret, Infermeria, Educació Primària i Educació Infantil...). La metodologia inclou, a més de la videoconferència i els desplaçaments dels professors de Palma a les seus de Menorca i d'Eivissa i Formentera, la utilització d'una aula digital (majoritàriament a Moodle) amb material didàctic, diverses eines de comunicació, activitats de treball individual o grupal, etc.

 

 Descarrega la informació de l'estudi

 
 

Ciències Socials i Jurídiques

Comparteix aquest grau amb els teus amics:

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb la secretaria Gaspar Melchor de Jovellanos