21 raons per venir a la UIB
1. Pel nostre prestigi i reconeixement

Som una de les cinc primeres universitats d'Espanya en innovació i desenvolupament tecnològic i en qualitat de recerca. A més, som una de les deu primeres del món en recerca en l'àmbit turístic, i una de les vuit primeres en qualitat i innovació docent.

2. Per la nostra connexió amb la societat

La nostra connexió amb la població de les Illes Balears és total. De fet, hem estat valorats com la quarta institució més estimada per la societat balear l'any 2013, per darrere de les forces de seguretat i les ONG.

3. Perquè et cuidam des del primer dia

La teva integració en la gran família Som UIB és el nostre objectiu principal i aconseguim fer-lo realitat gràcies als nostres professors i alumnes. Ens tindràs devora des del primer dia.

4. Perquè som propers

Les nostres dimensions i la nostra filosofia ens permeten que tinguis un contacte directe i proper amb tot el personal de la UIB. Les nostres classes no estan massificades i el tracte amb els teu professors és familiar. És bo de fer contactar amb ells per resoldre dubtes i enviar-los suggeriments. Les càtedres i els convenis que la UIB té amb institucions públiques i privades ens permeten també estar més a prop de la societat.

5. Perquè et donam una llar

Tenim una residència al campus (davant les instal·lacions esportives) on viure-hi costa la meitat que a d'altres, com la de Madrid o Barcelona. Però, si t'estimes més viure a la ciutat, la UIB posa al teu abast una borsa d'allotjaments a partir de la qual podràs trobar un ca teva.

6. Per les nostres instal·lacions esportives

Tenim un complex poliesportiu modern i complet on podràs practicar esports varis. També podràs fer natació a la piscina interior d'aigua tractada, per la qual cosa no hauràs de preocupar-te de si tens al·lèrgia al clor, ja que l'hem substituït per un sistema que respecta el pH de la pell. A més, l'aigua està a 28 ºC.

7. Perquè t'acompanyam durant tota l'estada

Per nosaltres, l'ajuda no queda en la benvinguda. A més, si vens d'una altra universitat, el Servei de Relacions Internacionals t'acompanyarà durant tot el temps que estudiïs a la UIB. Mai no estaràs tot sol.

8. Perquè som multilingües

A la UIB, impulsam la docència en diverses llengües. Les nostres assignatures s'imparteixen en català, castellà o anglès, i totes tenen el mateix valor en crèdits ECTS, independentment dels idiomes en què les rebis.

9. Perquè t'ensenyam idiomes

Disposam d'un servei de formació lingüística que ofereix cursos d'idiomes varis. La docència és tan dinàmica, pràctica i efectiva que aconseguiràs aprendre ràpidament i amb poc esforç.

10. Perquè tenim un ensenyament actiu

Els estudis que oferim són competitius i inclouen formació pràctica. La nostra filosofia és apostar per una educació innovadora de la qual també ets part activa del procés d'aprenentatge.

11. Perquè transferim a la societat

Els nostres estudis i investigacions no queden al laboratori, sinó que els professors i investigadors creuen en el benestar general i transfereixen a la societat els coneixements que desenvolupen a la UIB. Això fa possible que la nostra formació estigui també connectada amb la realitat professional.

12. Perquè som tecnològics

Disposam de la plataforma Campus Extens, pionera en l'ús de les noves tecnologies com a eina per a la docència, que, a més, ens permet estar connectats de manera efectiva amb les nostres seus de Menorca i Eivissa. Tenim wifi gratuïta per tot el campus i punts per connectar-hi els ordinadors portàtils.

13. Per l'entorn natural

El campus de la UIB se situa als peus de la serra de Tramuntana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i a pocs quilòmetres de les millors platges. A més, Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera tenen una mitjana de 300 dies de sol a l'any, privilegi que ens permeten gaudir d'una oferta cultural variada a l'aire lliure.

14. Som accessibles

La UIB està connectada perfectament amb tots els racons de l'arxipèlag. Els autobusos i el metro, en el cas de Mallorca, enllacen el campus universitari i la resta d'illa amb bons horaris i freqüències.

15. Estam connectats amb el món

L'aeroport internacional de Mallorca és a 15 minuts del campus de la UIB, i els aeroports de Menorca i Eivissa estan a una distància similar de les nostres seus universitàries. En poc més de tres hores connectam amb les principals ciutats europees.

16. Som ecològics

Volem tenir cada dia un campus més saludable. Un objectiu que es comença a aconseguir és l'excel·lència dels serveis de restauració, i el foment de l'ús de la bicicleta, tant al campus com de camí a la ciutat, gràcies al carril bici que ens hi connecta. A més a més, tenim programes de reciclatge tecnològic i una estació d'estudis ornitològics.

17. Volem compartir aquesta experiència amb tu

A la UIB, tenim més de 1.000 professors i investigadors i 500 persones que treballen en administració i serveis. Tots fan feina pensant en el teu aprenentatge i a compartir amb tu una experiència docent d'excel·lència.

18. Pel teu futur

El nostre suport no s'acaba a les aules, sinó que continuarem devora tu quan hagis de fer la passa d'emprendre la carrera professional. Posarem a la teva disposició tot un ventall de beques i projectes de col·laboració, a més d'una borsa de treball perquè trobis la teva primera oportunitat laboral.

19. Som internacionals

Ho comprovaràs en els alumnes i els professors que trobaràs aquí, però també amb l'oportunitat que t'oferim perquè els teus estudis no acabin aquí. Beques, programes d'intercanvi i estades solidàries contribuiran que continuïs aprenent amb excel·lència.

20. Volem créixer amb tu

Primer serà el grau, i llavors el postgrau o el màster. Fins i tot un doctorat. Tenim un  programa d'aprenentatge continu ben complet, gràcies al qual podràs assistir a cursos a l'estiu o, fins i tot, reprendre els estudis quan tinguis més de 55 anys.

21. Som UIB

És el nostre caràcter, la nostra proximitat. Des que decideixes estudiar o investigar amb nosaltres ja ets un dels nostres. Aquí Som UIB, una gran família que s'esforça per aconseguir cada dia un bon present i més bon futur per a tothom. I tu n'ets una peça fonamental.