Grau de Nutrició Humana i Dietètica (Centre adscrit ADEMA)

240 crèdits - Escola Universitària ADEMA

Perfil d'ingrés

  • Interès general previ per les ciències de la salut.
  • Coneixements generals de biologia i química.
  • Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari.
  • Capacitat de comunicació oral i escrita en llengües oficials.
  • Capacitat de comunicació oral i escrita en llengua anglesa.
  • Vocació de servei en activitats sanitàries.
  • Interès per la nutrició.
  • Interès per la salut i el benestar de les persones.
  • Capacitat de treball, esforç i dedicació.
  • Capacitat de lectura comprensiva, expressió oral i escrita.
  • Capacitació per treballar en equips específics o multidisciplinaris i/o internacionals.
  • Capacitat crítica, analítica i flexible.
  • Capacitat de presa de decisions.
  • Compromís ètic.
  • Habilitats de compromís personal.
  • Actitud científica.
  • Ment oberta en els avenços tecnològics i noves tècniques.
  • Capacitat d'esperit emprenedor, creatiu i innovador.

Informació d'accés

Nombre de places. Any acadèmic 2024-25: 36

Càlcul de la nota d'admissió

La nota d'admissió als estudis es calcula tenint en compte els següents criteris:
(1) Per l'accés amb el títol de batxiller o equivalent (PAU) , la nota d'admissió es calcula (sobre 14 punts) mitjançant la nota d'accés i les dues millors notes ponderades de les matèries superades en funció dels paràmetres de ponderació.
(2) Per l'accés amb el títol de tècnic superior , la nota d'admissió es calcula (sobre 14 punts) amb la mitjana del cicle formatiu i les dues millors notes ponderades de les matèries superades del bloc d'admissió de la PAU en funció dels paràmetres de ponderació.

Paràmetres de ponderació

Assignatures que ponderen a la fase voluntària. Any acadèmic 2024-25:

Matèria de batxiller Paràmetre
Biologia 0,2
Química 0,2
Per a més detall, consulteu la informació completa dels paràmetres de ponderació per l'accés a la universitat

Notes de tall

 

Reconeixements

Reconeixement automàtic de crèdits entre els títols de tècnics superiors i els estudis universitaris

Reconeixement automàtic de les correspondències de crèdits entre els estudis dels cicles formatius de grau superior de les famílies professionals de les Illes Balears i els estudis universitaris de grau a Grau de Nutrició Humana i Dietètica (Centre adscrit ADEMA)
CFGS Tècnic Superior en Anatomia Patològica i Citodiagnòstic
Assignatura Crèdits
40000 - Biologia General 6
40008 - Fisiologia i Anatomia Humana 6
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs 6
Total 18
CFGS Tècnic Superior en Dietètica
Assignatura Crèdits
40004 - Alimentació i Cultura 6
40008 - Fisiologia i Anatomia Humana 6
40010 - Bromatologia I 6
40014 - Nutrició 6
40017 - Anàlisi dels Aliments 6
40021 - Higiene, Seguretat Alimentària i Control de Qualitat 6
40024 - Nutrició en els Cicles de la Vida 6
40027 - Restauració Col·lectiva 6
40030 - Salut Pública 6
40031 - Nutrició Comunitària 6
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs 6
Total 66
CFGS Tècnic Superior en Higiene Bucodental
Assignatura Crèdits
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs 6
Total 6
CFGS Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear
Assignatura Crèdits
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs 6
Total 6
CFGS Tècnic Superior en Laboratori Clínic i Biomèdic
Assignatura Crèdits
40000 - Biologia General 6
40008 - Fisiologia i Anatomia Humana 6
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs 6
Total 18
CFGS Tècnic Superior en Laboratori d'Anàlisis i de Control de Qualitat
Assignatura Crèdits
40002 - Bioquímica I 6
40017 - Anàlisi dels Aliments 6
40021 - Higiene, Seguretat Alimentària i Control de Qualitat 6
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs 6
Total 24
CFGS Tècnic Superior en Pròtesis Dentals
Assignatura Crèdits
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs 6
Total 6
CFGS Tècnic Superior en Salut Ambiental
Assignatura Crèdits
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs 6
Total 6

Concessió de crèdits de reconeixement acadèmic