Grau de Nutrició Humana i Dietètica (Centre adscrit ADEMA)
240 crèdits - Escola Universitària ADEMA
Perfil d'ingrés
- Interès general previ per les ciències de la salut.
- Coneixements generals de biologia i química.
- Coneixements d'informàtica a nivell d'usuari.
- Capacitat de comunicació oral i escrita en llengües oficials.
- Capacitat de comunicació oral i escrita en llengua anglesa.
- Vocació de servei en activitats sanitàries.
- Interès per la nutrició.
- Interès per la salut i el benestar de les persones.
- Capacitat de treball, esforç i dedicació.
- Capacitat de lectura comprensiva, expressió oral i escrita.
- Capacitació per treballar en equips específics o multidisciplinaris i/o internacionals.
- Capacitat crítica, analítica i flexible.
- Capacitat de presa de decisions.
- Compromís ètic.
- Habilitats de compromís personal.
- Actitud científica.
- Ment oberta en els avenços tecnològics i noves tècniques.
- Capacitat d'esperit emprenedor, creatiu i innovador.
Informació d'accés
Nombre de places.
Any acadèmic
2024-25: 36
Vies d'accés a l'estudi
- Estudiants amb una prova d'accés a la universitat superada o assimilats (1)
- Tècnics superiors (2). Tenen preferència les sol·licituds amb títol de tècnic superior adscrit a la branca de coneixement del grau. Consulteu les vinculacions.
- Persones amb la prova de més grans de 25 anys superada Té preferència l'alumnat que hagi superat la prova per l'opció: Ciències de la Salut
- Titulats universitaris
- Persones més grans de 40 anys amb acreditació d'experiència professional o laboral
- Persones amb la prova de més grans de 45 anys superada
- Determinats estudiants en possessió del títol de batxiller, o equivalent, sense PAU
- Estudis universitaris oficials espanyols iniciats
- Estudis universitaris estrangers iniciats o finalitzats sense homologació
Càlcul de la nota d'admissió
La nota d'admissió
als estudis es calcula tenint en compte els següents criteris:
(1) Per l'accés amb el títol de batxiller o equivalent (PAU)
, la nota d'admissió es calcula (sobre 14 punts) mitjançant la nota
d'accés i les dues millors notes ponderades de les matèries
superades en funció dels paràmetres de ponderació.
(2) Per l'accés amb el títol de tècnic superior
, la nota d'admissió es calcula (sobre 14 punts) amb la mitjana del
cicle formatiu i les dues millors notes ponderades de les matèries
superades del bloc d'admissió de la PAU en funció dels paràmetres de ponderació.
Paràmetres de ponderació
Assignatures que ponderen a la fase voluntària. Any acadèmic 2024-25:
Matèria de batxiller | Paràmetre |
---|---|
Biologia
|
0,2 |
Química
|
0,2 |
Per a més detall, consulteu la informació completa dels
paràmetres de ponderació per l'accés a la universitat
Notes de tall
Informació d'interès
- Activitats d'informació i orientació prèvia a la matrícula
- Accés: Informació del procediment d'accés
- Admissió: Informació del procediment d’admissió
- Matrícula: Informació de matrícula
- Normativa de permanència
- Estudiants amb dedicació diferenciada
- Estudiants amb diversitat funcional
Reconeixements
Reconeixement automàtic de crèdits entre els títols de tècnics superiors i els estudis universitaris
Reconeixement automàtic de les correspondències de crèdits entre els estudis dels
cicles formatius de grau superior
de les
famílies professionals de les Illes Balears i els estudis
universitaris de grau a
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (Centre adscrit ADEMA)
Assignatura | Crèdits |
---|---|
40000 - Biologia General | 6 |
40008 - Fisiologia i Anatomia Humana | 6 |
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 6 |
Total | 18 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
40004 - Alimentació i Cultura | 6 |
40008 - Fisiologia i Anatomia Humana | 6 |
40010 - Bromatologia I | 6 |
40014 - Nutrició | 6 |
40017 - Anàlisi dels Aliments | 6 |
40021 - Higiene, Seguretat Alimentària i Control de Qualitat | 6 |
40024 - Nutrició en els Cicles de la Vida | 6 |
40027 - Restauració Col·lectiva | 6 |
40030 - Salut Pública | 6 |
40031 - Nutrició Comunitària | 6 |
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 6 |
Total | 66 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 6 |
Total | 6 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 6 |
Total | 6 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
40000 - Biologia General | 6 |
40008 - Fisiologia i Anatomia Humana | 6 |
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 6 |
Total | 18 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
40002 - Bioquímica I | 6 |
40017 - Anàlisi dels Aliments | 6 |
40021 - Higiene, Seguretat Alimentària i Control de Qualitat | 6 |
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 6 |
Total | 24 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 6 |
Total | 6 |
Assignatura | Crèdits |
---|---|
Reconeixement de crèdits optatius de quart curs | 6 |
Total | 6 |
Concessió de crèdits de reconeixement acadèmic
ACORD NORMATIU 14883/2023 pel qual s'aprova la normativa per a la concessió de crèdits de reconeixement acadèmic per la participació en activitats universitàries de cooperació, solidàries, culturals, esportives, de representació estudiantil i la participació en activitats acadèmiques que amb caràcter docent organitzi la Universitat.