Doble titulació: grau d'Administració d'Empreses i grau de Turisme

312 crèdits - Facultat de Turisme

  Els estudiants de la doble titulació: grau d'Administració d'Empreses i grau de Turisme podran obtenir el Recorregut Curricular Internacional al Suplement Europeu al Títol. Més informació a la pàgina web de la Facultat de Turisme.
Durada 5 anys / 312 crèdits
Places
50 places per a l'any acadèmic 2024-25
Modalitat Presencial
Preus
Preu públic per crèdit: 13,40 ¤, 30,05 ¤, 65,06 ¤, 90,15 ¤ per a la 1a, 2a, 3a i 4a matrícula respectivament. (*)
Cost total del primer curs de primera matrícula: 925,59 ¤ (*) (**)

(*) Preus de l'any acadèmic 2023-24
(**) Cost total del primer curs de primera matrícula, amb taxes incloses, per a membres de la Unió Europea més joves de 28 anys i sense cap condició especial

El doble grau d’Administració i Direcció d’Empreses i Turisme té com a objectiu proporcionar a l’alumne formació específica en gestió d’empreses turístiques. La combinació d’assignatures de gestió d’empreses amb assignatures sobre el sector turístic, proporciona a l’alumne les eines i metodologies idònies per a la presa de decisions a l’empresa turística.

El Recorregut Internacional té per objectiu formar professionals bilingües amb alt nivell de coneixements en idiomes estrangers. El 75% de les assignatures s'imparteixen en anglès.

 Descarrega la informació de l'estudi

 
 

Ciències Socials i Jurídiques

Comparteix aquest grau amb els teus amics:

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb la serveis administratius Gaspar Melchor de Jovellanos