Escoltar

Transports

Com puc arribar al campus?

El transport públic és la millor opció: metro, línies 9 (només caps de setmana i festius) i 19 de l'EMT, i línies 200 i 210 TIB. Fins i tot, et proposam compartir cotxe amb altres companys. En trobaràs més informació a la Borsa de Transport.

Si has escollit el transport privat, pots consultar els plànols i les instruccions per arribar fins al campus i els aparcaments habilitats.

I la mobilitat dins el campus?

La situació del campus universitari permet una mobilitat sostenible. La proximitat entre edificis, l’entorn i el terreny poc accidentat del campus et permeten anar a peu.

Què és la targeta intermodal?

Es tracta d’una targeta del sistema tarifari integrat del transport públic de Mallorca. Aquesta targeta facilita i permet els desplaçaments per Mallorca de manera còmoda i pràctica. Es pot utilitzar a tota la xarxa de TREN, METRO, serveis de BUS+TREN i a les línies de BUS integrades. A més, et permet fer transbordaments gratuïts si no han passat més de 3 hores.

Com pots aconseguir i carregar la targeta intermodal?

Pots aconseguir-la als punts d’informació ubicats a les estacions de tren de Palma, Inca i Manacor. Per carregar-la, tens les taquilles i màquines de càrrega automàtiques distribuïdes a les estacions de metro i tren, així com a l’interior dels autobusos integrats dins el sistema tarifari.

Què és la targeta ciutadana?

És una targeta unipersonal, sense contacte, que serveix per pagar l’autobús, sense necessitat de dur doblers en metàl·lic. Permet aplicar fàcilment tarifes econòmiques individualitzades en funció d'uns perfils definits, com pot ser resident, estudiant, pensionista, menor, etc. Els estudiants universitaris tenen la targeta amb el perfil de banda vermella. Tothom pot gaudir d'una targeta ciutadana sigui o no resident a Palma, que serà emesa de forma gratuïta.

Com es fa i es carrega la targeta ciutadana?

Per tramitar l'alta d'una targeta ciutadana els residents a Palma o a municipis amb conveni, s'han de dirigir al seu respectiu ajuntament. Palma compta amb diverses oficines d'atenció a l'usuari (UIAP i OAC) on es tramita la targeta. S’ha de presentar el DNI i s’ha d’indicar el perfil que té, acreditant-lo amb la targeta de la UIB o la matrícula. Aquest perfil s’ha de renovar cada any abans del 30 de setembre. La càrrega de les targetes es pot fer a nombroses papereries i establiment diversos. Podeu consultar la llista d'establiments, així com la situació de les màquines de recarrega automàtica.