Escoltar

Programes d'intercanvi

Puc estudiar part del grau o fer pràctiques en alguna universitat o empresa?

Sí, ho pots fer mitjançant algun dels programes d’intercanvi o mobilitat que t’ofereix la UIB, bé a Espanya, bé a l’estranger, i amb la garantia que et reconeixeran a l’expedient acadèmic de la UIB el que hagis cursat i superat a l’altra universitat.
Amb els programes d’intercanvi o mobilitat podràs fer estades d’un semestre o de tot el curs acadèmic.

Quins són els programes que m'ofereix la UIB?

Periòdicament el Servei de Relacions Internacionals actualitza la llista dels programes que ofereix, així com les universitats a les quals podràs optar. Per aquest motiu t’animam a revisar aquesta informació a la pàgina de Som internacionals amb freqüència el temps que siguis alumne de la UIB.

On puc trobar tota la informació?

Trobaràs tota la informació a la pàgina web de mobilitat i intercanvi.

 

Quin servei de la UIB gestiona aquests programes?

El Servei de Relacions Internacionals (SRI) és qui se n’encarrega. El SRI és troba a Cas Jai, i els membres de l’equip et donaran tota la informació que necessitis, i també respondran totes les teves preguntes i els teus dubtes d’una manera personalitzada.

Horari

De dilluns a dijous de 10 a 14 hores; i els mesos de juliol i setembre de 10 a 13 hores. Divendres, tancat. 

Quan i com puc sol·licitar un intercanvi en algun dels programes?

El SRI té dues convocatòries al llarg dels curs acadèmic: la primera al novembre i la segona al febrer-març; i si cal, farà convocatòries específiques de nous programes.

És important que tinguis present que la teva sol·licitud l’has de presentar amb un any d’antelació, atès que són molts els tràmits que has de fer abans de partir.

El SRI penja a la seva web les convocatòries dels programes, on s’indica en tot moment quin és el procediment que has de seguir. És important llegir-les amb atenció.