Escoltar

Idiomes

Quins cursos d'idiomes hi ha disponibles a la UIB?

El Servei Lingüístic de la UIB ofereix cada any cursos de llengua catalana, idiomes moderns i llengües orientals. L’oferta va canviant, però actualment hi ha cursos de diversos nivells dels següents idiomes: català, alemany, anglès, francès, italià, portuguès, rus, japonès i xinès.

Com em puc matricular dels cursos d'idiomes?

Una vegada consultada l’oferta de cursos i la disponibilitat de places, has de pagar el preu de la matrícula i emplenar el formulari d’inscripció en línia que trobaràs a la pàgina web del Servei Lingüístic o fer la inscripció personalment als serveis administratius de Sa Riera.

On es realitzen els cursos d'idiomes?

Els cursos d’idiomes es realitzen al campus universitari.

Quina durada tenen els cursos d'idiomes?

La majoria de cursos d’idiomes tenen una durada anual que coincideix amb el curs acadèmic; i en alguns casos semestral. Convé que consultis l’oferta actual a la pàgina web del Servei Lingüístic.

Quin preu tenen els cursos d'idiomes?

El preu del curs varia en funció de l’idioma i la durada i de si ets membre de la comunitat universitària o no. Consulta els preus a la pàgina web.

On puc consultar la taula d'equivalències MECR?

El Servei Lingüístic ha publicat la taula d'equivalències d'idiomes en el MECR.

I si no vull fer els cursos però vull tenir un certificat del nivell d'idioma que tenc, què puc fer?

Pots presentar-te als exàmens oficials i lliures que realitza anualment el Servei Lingüístic.

Què són els exàmens oficials i lliures d'idiomes a la UIB? Quina validesa tenen?

El Servei Lingüístic realitza anualment exàmens oficials i lliures d’idiomes que tenen la mateixa validesa que els cursos que realitza.

Quina validesa tenen les acreditacions d'idioma de la UIB?

Les certificacions i acreditacions que fa la UIB mitjançant el Servei Lingüístic tenen validesa dins la mateixa universitat.

Què és el CERTIUNI?

És un sistema basat en el BULATS que és utilitzat a través de la CRUE i serveix per acreditar els coneixements d’idiomes, competències professionals i coneixements d’informàtica.

He de tenir coneixements previs per matricular-me als cursos d'idiomes?

Tot i que no és un requisit imprescindible és recomanable tenir els coneixements previs que s’indiquen a cada curs També tens la possibilitat de fer la prova de nivell corresponent.