Escoltar

Idiomes

Quins cursos d'idiomes hi ha disponibles a la UIB?

El Servei Lingüístic de la UIB ofereix cada any cursos de llengua catalana i d’altres idiomes. Actualment, imparteix cursos de català, alemany i anglès.

Com em puc matricular als cursos d'idiomes?

Una vegada que hagis consultat l’oferta de cursos i la disponibilitat de places, has de pagar el preu de la matrícula i emplenar el formulari d’inscripció en línia que trobaràs a la pàgina web del Servei Lingüístic.

On s'imparteixen els cursos d'idiomes?

Els cursos d’idiomes s'imparteixen al campus universitari, i puntualment a Sa Riera.

Quina durada tenen els cursos d'idiomes?

La majoria dels cursos d’idiomes tenen una durada anual, que coincideix amb el curs acadèmic, i n'hi ha alguns de semestrals. Convé que consultis l’oferta actual a la pàgina web del Servei Lingüístic.

Quin preu tenen els cursos d'idiomes?

El preu del curs varia en funció de l’idioma, la durada i de si ets membre de la comunitat universitària o no. Consulta'n els preus a la pàgina web.

On puc consultar la taula d'equivalències MECR?

El Servei Lingüístic ha publicat la taula d'equivalències d'idiomes en el MECR.

I si no vull fer els cursos, però vull tenir un certificat del nivell d'idioma que tenc, què puc fer?

Pots presentar-te als exàmens oficials i lliures que convoca anualment el Servei Lingüístic.

Què són els exàmens oficials i lliures d'idiomes a la UIB? Quina validesa tenen?

El Servei Lingüístic convoca anualment exàmens oficials i lliures d’idiomes, que tenen la mateixa validesa que els cursos que imparteix.

Quina validesa tenen les acreditacions d'idioma de la UIB?

Les certificacions i acreditacions que fa la UIB a través del Servei Lingüístic tenen validesa a la nostra universitat. Les dels certificats oficials de llengua catalana tenen la mateixa validesa que els expedits pel Govern de les Illes Balears.

Què és el CERTIUNI?

És un sistema basat en el BULATS que és utilitzat a través de la CRUE i serveix per acreditar els coneixements d’idiomes, competències professionals i coneixements d’informàtica.

He de tenir coneixements previs per matricular-me als cursos d'idiomes?

Depèn de l’idioma al qual et matriculis. Consulta al web del Servei Lingüístic l’apartat de Coneixements previs de la planificació de cada curs. En el cas dels cursos de llengua catalana, tot i que no és un requisit imprescindible, és recomanable tenir els coneixements previs que s’indiquen per a cada nivell.