Màster Universitari. Tecnologia Educativa: E-Learning i Gestió del Coneixement (MTEE)

Any acadèmic 2017-18 | 60 ECTS crèdits | 30 places

Avís important: abans de formalitzar la matrícula als estudis de Màster és imprescindible realitzar una tutoria grupal a través de videoconferència, el 19 de setembre de 2016 a les 10:00 hores a la següent sala: http://webminar.uib.es/mte201617matricula/.

En què consisteix?

Aquest màster és un títol interuniversitari que s'ofereix en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Universitat de Múrcia i Universitat de Lleida.

Els coneixements que ofereix el màster estan relacionats amb la gestió de campus virtuals i serveis de formació, el domini dels instruments i procediments de treball corporatiu a la xarxa, així com el domini de les eines i procediments de comunicació audiovisual. Els estudiants aconseguiran les aptituds per dirigir i gestionar la seva pròpia empresa i per dirigir grups de treball o seccions relacionats amb l'e-learning i la formació. A més, el màster preveu que els alumnes dissenyin i desenvolupin materials de formació.

Què hi aprendràs?

El Màster capacita, des d'una orientació d'innovació i / o investigació educatives, per:

  • La planificació, organització i gestió de processos d'e-learning.
  • El disseny i desenvolupament d'entorns tecnològics, materials multimèdia i escenaris d'aprenentatge.
  • Fer un ús estratègic de la informació i el coneixement.

El Màster té continuïtat en el Programa de Doctorat en Tecnologia Educativa que imparteixen conjuntament aquestes quatre universitats.

Què podràs fer en haver acabat?

Perfil professional

Dissenyar i desenvolupar projectes d'e-learning.

Gestionar campus virtuals i serveis de formació. Disseny i desenvolupament de materials de formació. Assessorament tècnic i pedagògic. Gestionar informació i coneixement. PERFIL

Perfil investigador

Dissenyar i desenvolupar projectes de recerca en l'àmbit de la Tecnologia Educativa. Gestionar projectes de recerca en l'àmbit de l'e-Learning. Disseny i desenvolupament de projectes d'investigació fonamental i de R + D + I.

Assessorament tècnic i pedagògic en projectes de recerca de l'àmbit de la Tecnologia Educativa.

Estudi oficial i de qualitat

La legislació exigeix que els títols oficials d'Espanya siguin avaluats positivament per l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA). Aquest procés es diu verificació i la seva finalitat és assegurar que el programa formatiu que seguireu és adequat per obtenir les competències i adquirir els resultats d'aprenentatge prevists. A la fitxa tècnica podeu consultar la memòria del pla d'estudis oficial.

L'espai europeu d'educació superior exigeix l'existència d'un sistema que asseguri la qualitat del títol.

El màster està sotmès a processos d'avaluació i de millora contínua, que en garanteixen el prestigi i el reconeixement europeu. Podeu veure els resultats dels processos d'avaluació a l'apartat de resultats.

Informació addicional: http://www.tecnologiaeducativa.eu/
Ciències Socials i Jurídiques
30 places
60 ECTS crèdits

On-line

Campus: Online
Idioma: Castellà, Anglès ( Vegeu les assignatures per a més detalls )
Informació sobre preinscripció i matrícula
Preu públic de 1a matrícula per crèdit 31,61€
Cost total del màster amb 1a matrícula amb taxes incloses per a més joves de 28 anys:

Voleu més informació?

Si voleu ajudar-nos a millorar, o teniu un comentari, consulta o suggeriment, contactau amb el Centre d'Estudis de Postgrau amb el formulari o al telèfon 971 17 33 36