Grants, awards and general aid for master degree studies

Open calls

 

e-MTA
Campus e-MTA. Mobility grants to double degree studies and professional internships for foreign master's students who are non-residents in Spain

The University of the Balearic Islands (UIB), with support from Campus e-MTA, will award 15 grants to double degree studies and professional internships for foreign master's students who are non-residents in Spain via this competitive call. The grants are intended to provide financial support for students doing internships in one of the following UIB master's programmes during the 2016-17 academic year.

Deadline: 28/Feb/2017 - The resolution was published on 23 March 2017 (Further information...)

 

Obra social la Caixa
Programa d'Impuls i Internacionalització per a Estudis de Postgrau de la Universitat de les Illes Balears

El Vicerectorat d'Investigació i Postgrau, amb la voluntat de contribuir al perfeccionament del potencial humà que hi ha en tot el seu àmbit d'actuació, i convençut de la importància que tenen el progrés científic, la investigació, la mobilitat i la qualificació professional per al desenvolupament de la societat, ha aportat el finançament necessari per tal de crear un Programa d'Impuls i Internacionalització dirigit als estudis de postgrau de la Universitat de les Illes Balears.

Per tant, la Universitat de les Illes Balears, mitjançant el seu Centre d'Estudis de Postgrau (CEP) i l'Escola de Doctorat (EDUIB), convoca aquest Programa, que es divideix en tres subprogrames. La convocatòria s'obre el dia de la seva publicació i es tanca el 30 de novembre de 2016. (Més informació...)

Calls with resolution

Other calls

  • Publicada en el BOE la resolución de 18 de noviembre de 2015, de la Secretaría de Estado de Educación, Formación Profesional y Universidades, por la que se convocan becas para la realización de estudios de Máster en Artes, Humanidades y Ciencias Sociales en universidades de Estados Unidos de América para el curso 2016-2017.